GO DREAM oplevelsesgaver

Med gavekort fra GO DREAM er der mulighed for en masse sjove og spændende oplevelser.

Kategorier

ADRENALIN – EVENTYR – VELVÆRE – MAD & GASTRONOMI – REJSE & OPHOLD – KULTUR & FRITID

KØB GAVEKORT TIL GO DREAM HER

Hos GO Dream findes der gavekort der er passende til enhver festlig lejlighed, hvad enten det skal være en gave til fødselsdag, bryllup konfirmation eller jubilæum.

GO DREAM har naturligvis gavekort til kroophold, wellness, restaurations besøg, kørsel i racerbiler med mere. Men derudover har GO DREAM gavekort  til nogle mere anderledes oplevelser.

Gavekort til Kulturoplevelser

GO DREAM har mange gavekort til kulturoplevelser. En af de populær oplevesesgaver er 2 biografbilletter og to bio-menuer, så modtageren af gavekortet plus en ledsager kan få sig en hyggelig aften i biografen.

Men blandt de mange gavekort til kulturoplevelser, er der også gavekort til Nordeuropas største akvarium “Den Blå Planet” som tilbyder fantastiske oplevelser og underholdning. Eller hvad med gavekort til TIVOLI. GO DREAM gavekort til TIVOLI der gælder til  entre og turpas og de har derudover gavekort der er årskort, guld- og sølvkort til TIVOLI.

Der er også mulighed for at give gavekort der gælder til København ZOO, Museumsbesøg på Louisiana, Show og Middag på Wallmanns og meget mere…

Gavekort til eventyr

GO DREAM har et stort udvalg af gavekort til eventyrlige oplevelser. Hvis man ønsker at komme til vejrs så har de gavekort der gælder til at flyve i luftballon, være pilot for en dag, rundflyvninger, ja de har end da gavekort til rumrejser. Det sidste er selvfølgelig ikke helt billigt, men de har har det!

Generelt har GO DREAM mange spændende gavekort til dem der vil opleve ting, man ellers ikke oplever i hverdagen, lige fra prøvedyk i havet til at være polospiller for en dag.

I den mere eksotiske ende, har GO DREAM også gavekort der giver mulighed for at komme til Mexico, og komme tæt på hvide hajer.

Der også mulighed for at give gavekort der gælder fodboldture til Spanien eller England,

 SE OGSÅ: Oversigt over udbydere af oplevelses gavekort… KLIK HER

Fakta om gavekort til GO DREAM

Butiks type: Internet Butik

Kategori: Gavekort til oplevelser

Beløb på gavekort:kr. 50,00 –2.500,00

Gavekortets udløb: 2 år fra købsdatoen.

KØB GAVEKORT TIL GO DREAM HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.